Over ons

Autobedrijf Stijl is een echt Landsmeers bedrijf. Dit betekent de handen uit de mouwen steken. Klaas Stijl begon in 1929 een schildersbedrijf, in 1971 begon Jan Stijl als schilder een autoschadeherstelbedrijf.

 

Zuideinde 4 in Landsmeer (tegenwoordig de huidige locatie van het Schrijvershuis) werd de thuisbasis van autoschadeherstelbedrijf Stijl. In de loop der jaren wist Jan behalve auto's te herstellen ook de opvolging veilig te stellen. De zonen Richard en Eric zagen het levenslicht op het Zuideinde. Met elkaar werd het bedrijf uitgebouwd tot een volwaardig autobedrijf met behalve herstel, vanaf 1994 ook reparatiewerkzaamheden aan alle merken. Dat hier behoefte aan was werd al snel duidelijk in de regio. Eind jaren '90 groeide het bedrijf werkelijk uit zijn jasje en werden er plannen gemaakt voor een uitbreiding. Deze werden gerealiseerd aan de Scheepsbouwersweg 7 in Landsmeer. 

 

In 2001 werd daar een nieuw pand betrokken, voorzien van de nieuwste apparatuur om de klanten van de beste service te voorzien. Vanaf februari 2013 werd de samenwerking met HILD auto's een feit. Deze samenwerking zorgt ervoor dat een totaalpakket wordt aangeboden. Behalve reparatie en schadeherstel staan er altijd een groot aantal recente occasions in de ruime showroom. Deze activiteiten zorgen ervoor dat autobedrijf Stijl en HILD een gevestigde naam is geworden in Waterland en omstreken.

 

Op zaterdag zijn wij enkel geopend voor verkoop. U kunt onze verkoopmedewerker bereiken op 06-22408637 of via info@hildautos.nl.

 

Graag tot ziens!